Φόνος στα Ραγκουτσάρια

  • Διαβάστηκε 2784 φορές
Φόνος στα Ραγκουτσάρια
18 Ιουλ
2019

Την επόμενη μέρα των Φώτων, μετά από ένα ξέφρενο γλέντι στα Ραγκουτσάρια, θα ξυπνήσει μέσα σε ένα γουναράδικο, αγκαλιά με το πτώμα ενός παλιού του συμμαθητή

 «Ανατιδοφοβία», το νέο αστυνομικό συλλογικό μυθιστόρημα από την Αnima που θα σας κόψει την ανάσα και θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις πιο κρυφές σας φοβίες. Μία ιστορία τρεις συγγραφείς: Αντώνης Ζιώγας, Χριστίνα Παλαιολόγου, Άννα Ραζή.

Περίληψη:

 «Φόνος στα Ραγκουτσάρια» στα Καστοριά, τελευταίες ειδήσεις 18 Ιουλίου 2019 21:59 0 Την επόμενη μέρα των Φώτων, μετά από ένα ξέφρενο γλέντι στα Ραγκουτσάρια, θα ξυπνήσει μέσα σε ένα γουναράδικο, αγκαλιά με το πτώμα ενός παλιού του συμμαθητή «Ανατιδοφοβία» – Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα των Α. Ζιώγα, Χ. Παλαιολόγου, Α. Ραζή «Ανατιδοφοβία», το νέο αστυνομικό συλλογικό μυθιστόρημα από την Αnima που θα σας κόψει την ανάσα και θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις πιο κρυφές σας φοβίες. Μία ιστορία τρεις συγγραφείς: Αντώνης Ζιώγας, Χριστίνα Παλαιολόγου, Άννα Ραζή. Περίληψη: Ένας καταξιωμένος συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, ο Τριαντάφυλλος Σγκάφας, γυρίζει έπειτα από πολλά χρόνια στη γενέτειρά του την Καστοριά για να βρεθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή στο μάτι του κυκλώνα μιας σειράς δολοφονιών. Την επόμενη μέρα των Φώτων, μετά από ένα ξέφρενο γλέντι στα Ραγκουτσάρια, θα ξυπνήσει μέσα σε ένα σκοτεινό γουναράδικο, αγκαλιά με το σφαγιασμένο πτώμα ενός παλιού του συμμαθητή του Διαμαντή. Η μνήμη του Τριαντάφυλλου δεν τον βοηθά να θυμηθεί τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Μόνο απορίες του γεννά κάθε καινούργια ανακάλυψη.

Ποιος είναι ο κλόουν που είδε σε μπαρ στο καρναβάλι; Ποιος τον παρακολουθεί μέσα στις σκιές σε κάθε του βήμα; Πόσο μπλεγμένη είναι η Κατερίνα, η γυναίκα του Διαμαντή αλλά και ο μεγάλος παιδικός έρωτας του Τριαντάφυλλου; Μήπως τελικά είναι ο ίδιος ο δολοφόνος; Κι ενώ όλα μοιάζουν να ξεδιαλύνουν και να φτάνουν στο τέλος τους, ένας νέος φόνος, ανατρέπει ξανά την πορεία της υπόθεσης, θέτοντας καινούργια, αναπάντητα ερωτήματα.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς:

Ο Αντώνης Ζιώγας είναι συγγραφέας και ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή «Ίασμος» του Bασίλη Διαμαντόπουλου το έτος 2001. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή θεατρικών έργων όπως, Πανσέληνος, Σας πήραμε τη Λίζα κύριε Νταβίντσι, Όταν ο Θεός σερφάρει, Αφιερωμένο σε σένα σχιζοφρένειά μου, Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα, Το μαγικό χατήρι, Η Χιονάτη και οι εφτά μικροί θεατές, Μαθητευόμενοι μάγοι, Στη μαγευτική κοραλλοχώρα. Τελευταία έγραψε και το πρώτο του μυθιστόρημα, Το ουαί των Αγγέλλων.

Επίσης έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε 35 θεατρικές παραστάσεις και εφτά τηλεοπτικές σειρές.Από τον Ιούνιο του 2019 είναι μέλος της ομάδας Αστυνομικής λογοτεχνίας του εκδοτικού οίκου ΑΝΙΜΑ, Modus Operandi.

Η Χριστίνα Παλαιολόγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα σε μεγάλη εταιρεία. Η αγάπη της για τα βιβλία και το διάβασμα καθώς και η εμπειρία της από τον χώρο της εκπαίδευσης, όπου εργάστηκε παράλληλα για πολλά χρόνια, της έδωσαν την τόλμη να περάσει στον κόσμο της συγγραφής. Το πρώτο της βιβλίο είναι μια νουβέλα εσωτερικής αναζήτησης, ο τίτλος του: Πέρνα την πόρτα. Από τον Ιούνιο του 2019 είναι μέλος της ομάδας Αστυνομικής λογοτεχνίας του εκδοτικού οίκου ΑΝΙΜΑ, Modus Operandi.

Η Άννα Ραζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Lettres modernes (σύγχρονη Γραμματεία) στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Η Ελληνική Λογοτεχνία της Γενιάς του 30, ο Νατουραλισμός, η Συγκριτική μελέτη της Αστυνομικής Λογοτεχνίας και η Γυναικεία οντότητα μέσα στην τραγωδία από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι το σύγχρονο Γαλλικό Θέατρο, είναι τα κυριότερα θέματα που την απασχόλησαν τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών της όσο και αργότερα.

Είναι υπεύθυνη εκδόσεων του εκδοτικού οίκου ΑΝΙΜΑ από το 2014 και συντονίζει εργαστήρια Δημιουργικής γραφής, επιμέλειας και μετάφρασης από το 2005. Από τον Ιούνιο του 2019 είναι μέλος της ομάδας Αστυνομικής λογοτεχνίας του εκδοτικού οίκου Αnima, Modus Operandi.

Φουιτ.gr

Ετικέτες

kritiki google

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31